MEDIUM- OG SELVUTVIKLINGSKURS

På mitt kurs er antall deltakere begrenset til 10, så vær tidlig ute om du ønsker å sikre deg plass.

INGEN NYE KURS ER SATT OPP

Ønsker du å lære å:

- Få det bedre fysisk, mentalt og følelsesmessig
- Forstå deg selv bedre, å kunne bli i stand til å endre dine mønstre og heale dine traumer
- Se din livsoppgave slik at du kan bli den du er sendt hit til jorden for å være
- Komme i kontakt med din skytsengel
- Leve et liv hvor du lar intuisjonen lede deg til å ta de riktige avgjørelser
- Se dine tidligere liv
- Komme i kontakt med dyr gjennom dyrekommunikasjon
- Komme i kontakt med avdøde
-Heale og forstå dine chakra 
 
Dette er et onlinekurs som går over 6 uker. Hver torsdag i 6 uker får du en mail med teori, video og guidede medtitasjoner. Jeg leder deg trygt gjennom alt du skal lære samt at jeg forklarer og viser øvelser gjennom videoforelesninger. Hver uke får du også en guidet meditasjon som jeg spiller inn på lydfil. Sammen med teorien er det oppgaver dere jobber med. Hver deltaker får så mye personlig oppfølging som ønskelig. Alle får ukentlig personlig oppfølging, veiledning og hjelp.
 
Jeg legger enormt stor vekt på oppfølging av mine elever. Mitt mål er alltid at deltakerne skal bli så flinke som mulig. Alt jeg lærer bort er metoder jeg selv benytter, jeg lærer deltakerne akkurat det samme som jeg selv gjør; hvordan jeg mediterer, hvordan jeg renser chakra, hvordan jeg spør kroppen hva den trenger for å ha det bra, hvordan jeg kontakter skytsengelen og dyr osv. 
 
Dette er et kurs som passer for ALLE, uansett hvilket nivå du er på. Jeg har fokus på at du skal lære på en trygg, inspirerende og motiverende måte!.
  
Mine kurs har alltid skilt seg ut ved at jeg aldri setter begrensing på personlig oppfølging. Jeg fortsetter å følge opp elevene også etter kursets slutt. Jeg har elever som har tatt mine utdanninger for mange år siden, som jeg fortsatt følger opp uten kostnader: når de sitter fast, når de føler at de trenger litt hjelp for å komme videre eller når de opplever at spørsmål dukker opp. Målet mitt er alltid at mine elever skal bli trygge i det de gjør, utvikle seg og bli så flinke som overhode mulig. Jeg har ingen “hemmeligheter” som jeg ikke deler, jeg har tro på at alle kan bli flinke til å både kommunisere med sjelen, engler, den andre siden osv.
 
Her er en artikkel fra bladet Medium hvor du kan lese om dette kurset;  https://www.medium.no/spirituell-utvikling/fa-kontakt-med-sjelen-og-skytsengelen-din/
 
Antall deltakere: 10
Pris: 3000 kr
Påmelding: Kontakt meg gjennom kontaktskjema, eller send en mail med påmelding til sissel@whisperingvoice.net